Klantenservice

Op deze pagina vindt u algemene informatie over ons en over de bestelprocedure, betaalmethoden en de verzendwijze van een bestelling. Tevens vindt u informatie over ons retourbeleid. Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of rechtstreeks via info@prinsenveren.nl.

Over ons

Uit eigen ervaring (Prins Baeker Pottentaote uit Beek (L) in 2009) weten we hoe belangrijk het is om onbeschadigde én topkwaliteit veren te hebben. Helaas zien we regelmatig (jeugd)prinsen, vorsten, voorzitters, adjudanten, Raad van Elf leden en andere hoogwaardigheidsbekleders met beschadigde of doorhangende veren. Veel gehoorde argumenten zijn de hoge prijzen en het afnemend aantal (carnavals)speciaalzaken waardoor 'snel' een nieuwe veer kopen omslachtig is. Herkenbaar?

Vanuit die ervaring én onze passie voor carnaval en met name het prinsschap, is in 2017 het idee ontstaan een webwinkel in betaalbare topkwaliteit veren te realiseren. Door onze rechtstreekse import vanuit China zijn wij in staat alle lengtes tussen 100 en 150 cm het gehele jaar door uit voorraad te leveren!

Ervaar zelf het gemak om eenvoudig én veilig uw veren online te bestellen.

Bestellen

Bestellen bij Prinsenveren.nl gaat makkelijk, snel en veilig, u heeft geen account of inloggegevens nodig.

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief btw. Uiteraard kunnen wij ook in België en Duitsland leveren, wij berekenen geen verzendkosten.

Hoewel wij nastreven altijd alle lengtes op voorraad te hebben, kan het door omstandigheden voorkomen dat het bestelde product een langere levertijd heeft. Wij zullen in dat geval contact met u opnemen via e-mail of per telefoon en u op de hoogte brengen van de te verwachten levertijd. Mocht u het product daardoor niet meer willen afnemen, annuleren wij zonder problemen uw bestelling.

Betaalmethoden

In onze webshop kunt u snel en veilig betalen via:

  • iDeal
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Creditcard
  • Overschrijving

Wanneer u kiest voor overschrijving, moet het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening NL73ABNA0471577162 worden overgeboekt onder vermelding van uw factuurnummer. Dit factuurnummer vindt u op de orderbevestiging, welke u via e-mail ontvangt. Hierop vindt u tevens ons bankrekeningnummer.

Wilt u vanuit het buitenland via overboeking betalen, dan heeft u de volgende BIC code nodig: ABNANL2A.

Verzending

Al onze bestellingen worden binnen 2 tot 4 werkdagen gratis verzonden via DHL/Bpost/Deutsche Post in een grote stevige doos. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een bericht met Track & Trace code per e-mail.

Verpakking

Uw veren worden vanzelfsprekend zorgvuldig verpakt. Onze verpakkingen zijn volledig onbedrukt en onopvallend, waardoor geheimhouding van nog niet uitgeroepen of geïnstalleerde prins(ess)en gewaarborgd blijft. Op de adressticker is geen enkele verwijzing naar Prinsenveren.nl zichtbaar. Hierop staat alleen onze bedrijfsnaam DesignerWorks vermeld, waar Prinsenveren.nl onderdeel van uit maakt.

Vanzelfsprekend wordt iedere bestelling bij Prinsenveren.nl met veel beleid en discretie verwerkt!

Retourneren

Voor alle bestellingen geldt een wettelijk herroepingsrecht/zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kunt u de bestelde producten zonder opgaaf van reden retourneren volgens onderstaande procedure, mits de veren slechts uitgepakt zijn om te kunnen beoordelen of u ze wenst te behouden. De veren mogen vanzelfsprekend niet gedragen/gebruikt zijn.

Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dient u vooraf een e-mail te sturen naar info@prinsenveren.nl waarin u uw factuurnummer vermeld en aangeeft de veren te willen retourneren.

De veren dienen zorgvuldig verpakt te worden, gebruik bij voorkeur de originele doos. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor uw eigen rekening. Het retourpakket dient opgestuurd te worden naar:

DesignerWorks

t.a.v. Prinsenveren.nl

Frans Erensstraat 1

6191 TB Beek

Nederland

 

Na ontvangst van uw retourpakket wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gesteld en wordt na beoordeling van de veren het volledige aankoopbedrag binnen enkele dagen terugbetaald. Beschadigingen en/of gebruikssporen aan de veren kunnen reden zijn om vergoeding van de bestelling te weigeren.

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u onze klantenservice bereiken per e-mail via info@prinsenveren.nl of via ons contactformulier.